x
Region
X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)
27. decembar 2013. 13:39
Ispadanje Bojane Račić iz šoua "X Factor Adria" razočarao je mnoge koje je neobičan stil i snažan glas mlade pevačice oduševio. Ipak, oni se uzdaju u to da će baražnim glasanjem uspeti da vrate svoju ljubimicu u planetarno popularan muzički šou.


Društvene mreže usijale su se od nezadovoljstva kada 27-ogodišnja Bojana Račić u fazi "Kuće sudija" nije uspela u oštroj konkurenciji da se izbori za ostanak u šouu X Factor Adria. Iznimno talentovana Bojana snažan utisak ostavila je još tokom audicija, kada je Emina Jahović prokomentarisala da joj se jako dopada njen neobičan stil.X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)
Svojim glasovnim umećem ona je sebi obezbedila mesto u fazi "Kuće sudija", gde je u okviru grupe "Stariji od 27 godina" za mentora dobila Željka Joksimovića. Izvanrednom izvedbom pesme "Uninvited" od Alanis Moriset, ali i svojom upečatljivom ličnošću, Bojana je pokazala da poseduje vanserijski talenat, ali to, na žalost, nije bilo dovoljno da je Željko zadrži u daljem takmičenju.

Sa žaljenjem, Joksimović je morao da je pusti da ide kući, ali je izrazio svoju uverenost da pred Bojanom stoji blistava karijera.X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!
Međutim, Bojana se već može pohvaliti blistavom karijerom. I svestranom! Naime, ona nije samo pevačica, već i pijanistkinja i glumica! Više puta nagrađivana za svoje umeće gospodarenja klavirskim dirkama, Račićeva je od 2007. godine i član Pozorišta na Terazijama gde igra u predstavama Cigani lete u nebo, Brilijantin, Zona Zamfirova, i drugim, a takođe veliki uspeh beleži i u pozorištu KPGT.

"Bojanu ne bismo mogli da zamenimo ni sa tri čoveka! Ona ne da ima "x faktor", već ima tri "x faktora", rekao je direktor KPGT-a Ljubiša Ristić za svestranu Bojanu.

Budući da je Bojana Račić već osvojila društvene mreže svojim vanserijskim talentom, neminovno se nameće kao favorit iz grupe Željka Joksimovića za povratak u baražu. Da podsetimo, u toku je baražno glasanje tokom kojeg publika glasa za jednog bivšeg takmičara kojeg želi da vrati u šou, a ko će se vratiti na velika vrata, saznaćemo 7. januara.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

   
| More    
Druga sezona regionalnog muzičkog šoua X Factor Adria zakazana je za mart sledeće godine, ali ovoga puta u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.
2. avgust 2014. 13:11
Daniel Kajmakoski, pobednik prvog regionalnog šoua X Factor Adria, konačno je danas dobio glavnu nagradu - luksuzni automobil MINI COUPE Cooper SD, koji mu je svečano uručen u Beogradu.
25. april 2014. 15:49
Katarina Manojlović, koja je u X Factoru Adria bila jedna od članica grupe 4U, odlučila je da napusti muzičku karijeru i posveti se šivenju. Mlada zvezda kaže, da se jako razočarala u estradu i smatra da za nju na našoj sceni nema mesta.
24. april 2014. 11:05
Pobednik X Factor Adria takmičenja Danijel Kajmakoski je otkrio zanimljive detalje o svom životu, a jedna od tih je da bi se oženio Cecom Ražnatović, kao i da definitivno ostaje da živi u Beogradu.
13. april 2014. 13:39
Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski se često žali kako ne može da nađe devojku koja bi mu odgovarala i koja bi bila tu za čitav život. Onda je na scenu stupila Ena Popov, koja se izgleda pevaču prilično svidela.
12. april 2014. 13:00
Mladi učesnik prve sezone X Factor Adria Haris Ćato doživeo je saobraćajnu nezgodu u Sarajevu kada ga je u njegovoj ulici zbog nepažnje udario automobil.
3. april 2014. 10:23
Organizatori takmičenja X Factor Adria uveliko pregovaraju sa Natašom Bekvalac koja bi trebala da se nađe na mestu žirija u drugoj sezoni takmičenja, i to umesto pevačice Emine Jahović.
3. april 2014. 10:09
Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski dočekan je u rodnoj Makedoniji poput prave zvezde svetskog kalibra! Već na aerodromu Daniela je sačekao nemali broj glasnih fanova pa ni harizmatični momak nije odoleo prizoru i naletu emocija...
31. mart 2014. 15:53
Aleksa Perović iako se nije plasirao u finale X Factor Adria, nije razočaran svojom eliminacijom, a fotografiju koju je mladi pevač postavio na Instagram profil pokazuje i kome duguje najveću zahvalnost za nastavak svoje karijere nakon završenog takmičenja.
31. mart 2014. 14:53
Pobednik "X Factora Adria" Danijel Kajmakoski otkrio je svoju romantičnu stranu, a kaže i kako je želeo da rano zasnuje porodicu i postane tata, kao i da je pravi maher kada je ples u pitanju.
29. mart 2014. 20:05

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus