Najnovije vesti

X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)

Ispadanje Bojane Račić iz šoua "X Factor Adria" razočarao je mnoge koje je neobičan stil i snažan glas mlade pevačice oduševio. Ipak, oni se uzdaju u to da će baražnim glasanjem uspeti da vrate svoju ljubimicu u planetarno popularan muzički šou.

X Factor Adria: Bojana Račić se kao favorit publike vraća u takmičenje?! (Foto+Video)Društvene mreže usijale su se od nezadovoljstva kada 27-ogodišnja Bojana Račić u fazi "Kuće sudija" nije uspela u oštroj konkurenciji da se izbori za ostanak u šouu X Factor Adria. Iznimno talentovana Bojana snažan utisak ostavila je još tokom audicija, kada je Emina Jahović prokomentarisala da joj se jako dopada njen neobičan stil.X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)
Svojim glasovnim umećem ona je sebi obezbedila mesto u fazi "Kuće sudija", gde je u okviru grupe "Stariji od 27 godina" za mentora dobila Željka Joksimovića. Izvanrednom izvedbom pesme "Uninvited" od Alanis Moriset, ali i svojom upečatljivom ličnošću, Bojana je pokazala da poseduje vanserijski talenat, ali to, na žalost, nije bilo dovoljno da je Željko zadrži u daljem takmičenju.

Sa žaljenjem, Joksimović je morao da je pusti da ide kući, ali je izrazio svoju uverenost da pred Bojanom stoji blistava karijera.X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!
Međutim, Bojana se već može pohvaliti blistavom karijerom. I svestranom! Naime, ona nije samo pevačica, već i pijanistkinja i glumica! Više puta nagrađivana za svoje umeće gospodarenja klavirskim dirkama, Račićeva je od 2007. godine i član Pozorišta na Terazijama gde igra u predstavama Cigani lete u nebo, Brilijantin, Zona Zamfirova, i drugim, a takođe veliki uspeh beleži i u pozorištu KPGT.

"Bojanu ne bismo mogli da zamenimo ni sa tri čoveka! Ona ne da ima "x faktor", već ima tri "x faktora", rekao je direktor KPGT-a Ljubiša Ristić za svestranu Bojanu.

Budući da je Bojana Račić već osvojila društvene mreže svojim vanserijskim talentom, neminovno se nameće kao favorit iz grupe Željka Joksimovića za povratak u baražu. Da podsetimo, u toku je baražno glasanje tokom kojeg publika glasa za jednog bivšeg takmičara kojeg želi da vrati u šou, a ko će se vratiti na velika vrata, saznaćemo 7. januara.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Preminuo Kemal Monteno

Preminuo Kemal Monteno

Sarajevski pevač Kemal Monteno preminuo je danas u 67. godini u zagrebačkoj bolnici. Tačan uzrok smrti još uvek nije potvrđen, ali se pretpostavlja da je do tragičnog ishoda došlo zbog komplikacija nastalih nakon transplatacije bubrega.

Vest sa galerijom21. januar 2015

Region

Svet