Region

Svet

Nataša Bekvalac sa Cecom Ražnatović u novogodišnjoj noći besplatno peva ispred Skupštine u Beogradu!

Nataša Bekvalac pridružiće se Svetlani Ceci Ražnatović u novogodišnjoj noći, te će dve zvezde za doček 2014. godine uveseljavati Beograđane na platou ispred Narodne skupštine, i to besplatno.

Nataša Bekvalac sa Cecom Ražnatović u novogodišnjoj noći besplatno peva ispred Skupštine u Beogradu!



Kompletiran je spisak učesnika koji će Beograđane i njihove goste uvesti pesmom u 2014. godinu. Sa Cecom, jednom od najvećih balkanskih zvezda, u najluđoj noći na platou ispred Skupštine Srbije zapevaće i Nataša Bekvalac.

Ceca Ražnatović: U novogodišnjoj noći pevaću besplatno za svoj grad! Beograd i Srbija su mi dali sve!
Baš kao Ceca, i novosadska barbika za svoj nastup neće uzeti ni dinara. Njima će se na bini pridružiti i Nikola Rokvić, Jelena Tomašević i Kiki Lesendrić, koji će, kako saznaje "Kurir", podeliti tri miliona dinara. Ostatak od milion i po biće potrošen na rasvetu, ozvučenje, obezbeđenje, dimne efekte. Ukupna suma je upola niža od one koja je potrošena na doček ove, još uvek aktuelne godine.

Nataša Bekvalac nije bila dostupna za komentar i odgovor na pitanje zašto je odlučila da u srpskoj prestonici peva bez ikakve nadoknade.

Jelena Tomašević peva sa Cecom na Trgu republike za Novu godinu! (Foto+Video)
"Doček ove Nove godine biće skroman u odnosu na prethodne, pošto će grad potrošiti svega 4,5 miliona dinara u odnosu na devet miliona koliko je utrošeno pre godinu dana. Zvezda dočeka Svetlana Ražnatović pevaće besplatno, kao i Nataša Bekvalac. Njih dve odlučile su da se odreknu honorara zbog teške ekonomske situacije, u kojoj se nalazi Beograd. Binu i ozvučenje donira RTV Pink, koji je dobio pravo eksluzivnog prenosa. Suma od 4,5 miliona biće potrošena tako što će 1,5 miliona otići za tekuće troškove, a tri miliona dinara na honorare za ostala tri izvođača Jelenu Tomašević, Kikija Lesendrića i Nikolu Rokvića", otkrio je izvor iz gradske uprave za "Kurir".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>