Region

Svet

Vlado Georgiev nastupio u Tuzli: Kakav dobar provod i kakav divan svet! (Foto)

Vlado Georgiev zapevao je sinoć i u Tuzli u klubu "Viva" gde je nastupio u sklopu svoje klupske turneje.

Vlado Georgiev nastupio u Tuzli: Kakav dobar provod i kakav divan svet! (Foto)



Novi spot Vlade Georgieva za pesmu Iskreno koštaće čak 80.000 evra! (Foto)
Vladina verna publika dugo je čekala da se popularni Barba pojavi i u Tuzli, što je rezultiralo fantastičnim provodom u klubu "Viva" u kojem je Georgiev izveo svoje popularne balade kao što su "Mi nismo mi", "Nisam ljubomoran" i mnoge druge, a nastup u ovom gradu iskoristio je i za promociju novog albuma "Daljina".



U sklopu svog ClubbinTour-a, popularni kantautor planira da poseti što više gradova u regionu, ali i šire, dok je na pres konferenciji održanoj pre nastupa izjavio da mu je izuzetno drago što je došao u Tuzlu. Zadovoljstvo je podelio i na društvenoj mreži Tviter, na kojoj je Vlado "ugledni tviteraš" pa je napisao sledeće:


Sam nastup prošao je onako kako i dolikuje popularnom Barbi, u dobroj i prijatnoj atmosferi, propraćen njegovim šaljivim momentima, pa je Vlado Georgiev u jednom trenutku pevao na megafonu, dok je ispred njega držao mikrofon. Ovaj potez iskoristio je da zabavi i publiku pre nekoliko dana kada je nastupio u Subotici u "Sax Caffe-u.



Nakon što je posle šest godina objavio novi album "Daljina", Vlado je započeo i promociju istog i svoju turneju. Posle nastupa u Subotici, Beču i u Tuzli, Vlado nastavlja da osvaja i sada je na redu nastup u Loznici u klubu "Seizmos" 29. decembra.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>