Region

Svet

Zvezde Granda: Gorana, Nenad, Darko, Asim i Lazar prošli u sledeću fazu takmičenja! (Foto)

I večeras su se mlade pevačke nade u takmičenju "Zvezde Granda" borile za svoje mesto na estradnom nebu, a priliku da ka tome dalje idu, dobili su: Nenad Kostov, Asim Selimović, Gorana Babić, Lazar Rančić i Darko Jovanović.

Zvezde Granda: Gorana, Nenad, Darko, Asim i Lazar prošli u sledeću fazu takmičenja! (Foto)



Zvezde Granda: Dinela, Stefan, Dušan, Daniela i Emin prošli dalje! (Foto)
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda bilo je teško zadovoljiti stroge kriterijume petočlanog žirija u sastavu: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac. Naime, dosta takmičara nije uspelo da se izbori čak ni za jedan pritisnuti taster, a opet, dosta njih je uspelo da dobije glas samo od jednog do dva člana žirija, te je morao da reaguje i specijalni žiri Grand pordukcije, Lepa Brena i Saša Popović.



Zvezde Granda: Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko prošli u sledeći krug takmičenja! (Foto)
Dragan Stojković Bosanac večeras je bio posebno emotivno nastrojen, te je upravo zahvaljujući njemu, odnosno njegovim pogođenim emocijama, jedna kandidatkinja prošla dalje. Naime, pošto je samo on pritisnuo taster, ostali članovi žirija su mu se čudili, jer takmičarka, navodno, intonativno nije bila ni najmanje tačna. Ipak, Bosanac je rekao da je prepoznao neku emociju u njenom glasu, i da je to najbitinije, a da se sve ostalo može popraviti. Tako, morao je da reaguje i specijalni žiri, pa čak ni oni nisu bili jednoglasni. "Brena kaže ne, ali ja kažem DA", povikao je Saša Popović.



Ipak, bilo je i onih koji, ne samo da su zadovoljili kriterijume, već i oduševili žiri. Sa svih pet potvrđenih tastera, oni su sa svojim porodicama uz ogromnu sreću, radost, pa i suze, proslavljali prolazak dalje.



Posle svih poslušanih kandidata, njih deset se kvalifikovalo za baraž. Kandidati su morali samo jednim otpevanim refrenom da ubede žiri da su baš oni ti koji zaslužuju da prođu u sledeću fazu takmičenja. U tome je uspelo sledećih pet takmičara: Nenad Kostov iz Niša, Asim Selimović iz Živinica, Gorana Babić iz Prokuplja, Lazar Rančić iz Srpskog Miletića i Darko Jovanović iz Niša.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>