Ostalo

Sme�no

Angry Birds Go: Ptičice i svinje sada i u ulozi vozača! (Video)

Popularna igrica "Angry Birds" dobila je novu dimenziju u svom svetu! U pitanju je "Angry Birds Go", a sada će se ptičice naći u ulozi divljeg vozača.

Angry Birds Go: Ptičice i svinje sada i u ulozi vozača! (Video)



Svinje i ptičice će sada učestvovati u 3D trkanju, menjajući svoje automobilčiće i leteća vozila. Vozilo koje koristite možete i nadograditi, ako ste voljni da potrošite između 1,99 dolara i 49,99 doalra.

Ako ste se umorili od igranja sa ptičicama, sada se možete naći i u ulozi svinje i osvetiti se za sve što se do sada događalo u ovoj igrici. "Angry Birds Go" uključuje i nekoliko trkačkih staza, kao i "offroad" trke, a kao i svaka igrica, svaki igrač ima posebne "supermoći" koje može da koristi.

Igrica je napravljena isključivo za iOS, a postoji i dodatak za menjanje likove u toku trke pomoću Telepoda, a on se dodatno kupuje po ceni između 5 i 30 dolara.

Sve u svemu, novina "Ljutih ptičica" biće izuzetno zabavna, posebno pravim fanovima ove igrice, ali će se isplatiti i samim izdavačima, jer postoji bezbroj načina da se novac potroši na razne dodatke.

Pogledajte trejler na sledećem video snimku.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>