Region

Svet

Adil Maksutović ugrozio karijeru: Interesovanje za njegov novogodišnji nastup drastično opalo!

Nakon što je pretukao svoju suprugu Anu, zet Džeja Ramadanoskog Adil Maksutović napravio je sebi probleme ne samo u porodici, već i na poslovnom planu. Posle objavljene vesti da je napao svoju suprugu, nije prodata nijedna karta za Adilov novogodišnji nastup.

Adil Maksutović ugrozio karijeru: Interesovanje za njegov novogodišnji nastup drastično opalo!



Džej Ramadanovski: Drug me je sprečio da ne ubijem Adila!
Dečko koji radi na prodaji karata, potvrdio je ekipi "Kurira" da je prodaja pre incidenta išla mnogo bolje: "Juče je zvao neko za dve rezervacije, ali još nije preuzeo karte. Ja i dalje delim letke, pa možda se još neko javi!".

Nakon toga obratili su se i jednom vlasniku splava na kome je trebalo da nastupi Adil Maksutović. "Vi snimate ovaj razgovor, zar ne? Pišite šta hoćete jer imate tu vašu novinarsku slobodu", rekao je on.

Majka Adila Maksutovića: Sve su to laži onog narkomana i alkoholičara Džeja!
Posle objašnjena da je poziv upućen samo da bi se proverila tačnost informacija, ipak je rekao: "Ne znam ja da li je opalo interesovanje ili nije! Mi idemo s tim, pa šta bude!". "Nemate o čemu da pišete pa pišete o Adilu četiri dana! Što ga ne razapnete na Terazijama?! Ljudi nemaju šta da jedu, a vi pišete o njemu! Što o tome ne pišete?!", rekao je gazda posle nekoliko trenutaka.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>