Region

Svet

Dunja Ilić: Gaćice za seks na brzaka

Mlada beogradska pevačica Dunja Ilić (19) iako se tek probila na srpskom tržištu, već je uspela da zaintrigira medije da pišu o njoj. Svojim neobičnim izjavama i nastupima privukla je pažnju i našim susedima pa je tako nedavno gostovala u emisiji "Red carpet" na OBN televiziji.

Dunja Ilić: Gaćice za seks na brzaka



Kako ih ne bi ostavila ravnodušnim  Dunja je i za njihovu emisiju dala par sočnih izjava. Naime, ne krije da se ljubila sa devojkama, ali ipak opredeljena je za muškarce. Otvoreno je pričala o seksu, a tom prilikom svim prisutnima u studiu pokazala je svoje gaćice za seks na brzaka, koje imaju rupu na sredini, ali kako Dunja kaže još uvek nisu upotrebljene. S obzirom da potiče iz bogate porodice i da je vrlo kapriciozna, ne mari za tuđa mišljenja. Zbog ovih osobina tamo su je prozvali srpskom Paris Hilton.

Pored pevačke karijere Dunja je možda još ozbiljnije posvećena pisanju pa je u "Red carpetu" pričala i o svojoj knjizi koja počinje ubistvom trudnice, koju su proboli kroz stomak krstom sa groblja, a kako bi sve to još i zabiberila dodala je da priželjkuje seks u mrtvačkom sanduku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>