Region

Svet

Provokativna Nikolija Jovanović ponovo šokira: Dečko, one mi čuvaju leđa! (Foto)

Nikolija Jovanović svoj prvi singl "Ćao, zdravo" dugo je najavljivala, a kada je spot konačno objavljen vrlo brzo bio je zabranjen za mlađe od 18 godine, što nikome nije smetalo, već je oduševilo pripadnike muškog pola koji su mogli da uživaju u provokativnom spotu.

Provokativna Nikolija Jovanović ponovo šokira: Dečko, one mi čuvaju leđa! (Foto)



Nikolija Jovanović kao Vesna Zmijanac: Ponosno pokazala gole grudi! (Foto)
Nikolija je onda nastavila da šokiran i provocira fotografijama na kojima pokazuje koliko je zgodna i koliko je savršeno građena, a da se ne stidi ničega na svom telu govori i to što kao i Vesna Zmijanac bez problema nosi uske haljine bez grudnjaka.



Nikolija Jovanović: Moj spot nije samo za odrasle! (Video)
Nedavno je Nikolija bila na snimanju emisije "VIP Room" koja se emituje na televiziji "Pink" i fotografisala se u "backstage-u" zajdno sa još nekoliko devojaka provokativnog stajlinga koji podseća na onaj iz njenog prvog spota. U pitanju su pocepane mrežaste čarape, crni trikoi i topove, kao i maske na licu koje izuzetno asociraju na njen sado-mazo spot koji je snimila za pesmu "Ćao, zdravo".



Nikolija Jovanović objavila je na društvenim mrežama fotografije sa snimanja, a uz jednu od njih napisala je: "Dečko, one mi čuvaju leđa", pa se definitivno nijedan muškarac neće usuditi da se "zakači" sa Nikolijom.

Autor: M.P.
Foto: Instagram,Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>