Region

Svet

Seku Aleksić svakodnevno obasipaju pohvalama! Ipak, ovako nešto je pravo iznenađenje! (Foto)

Folk zvezda Seka Aleksić, još popularnija Kraljica, poslednjih je nekoliko meseci napravila velike promene u svom životu, a od gotovo svakog kome je njena karijera iole poznata konstantno dobija samo pohvale.

Seku Aleksić svakodnevno obasipaju pohvalama! Ipak, ovako nešto je pravo iznenađenje! (Foto)



Seka Aleksić i udružena estrada pomažu maloj Anđeli Janković! (Foto)
Nije tajna da pevačica, koja je već dugi niz godina u samom vrhu estradne scene, za sve što uradi dobija samo reči hvale, počevši od novog imidža i sjajne linije koju postiče napornim vežbanjem, zatim novog hit singla "U mraku" koji obara dosadašnje rekorde i beleži nove, saradnje sa modnim brendom MG Couture čije je zaštitino lice itd... Ipak, ono što je svakako najznačajnije, iako Seka ne želi to da ističe već čuva skromno za sebe, jeste njeno humanitarno zalaganje, pa tako svakodnevno pokazuje da je, pre svega, ipak najvažnije biti i ostati čovek.

Seka Aleksić u novom blogu: Osmeh vašeg anđela najveće je blago
Međutim, ono što je vredno pomena i potpuno drugačije od dosadašnjih situacija, jeste novi poklon i nova pohvala za Seku Aleksić koja je nju veoma obradovala - a otkrićemo vam i kakva!

Naime, gospodin Milorad Ilić, inače diplomirani ekonomista, bio je oduševljen kada je pročitao Sekin intervju iz dnevnog lista Informer, a posebno mu se dopao jedan njen, gotovo stručan odgovor. Isekao ga je, isečak zalepio na stranicu svoje knjige i uz poklon napisao sledeću posvetu: "Seki, koja je ovom rečenicom doktorirala ekonomiju".



Pitanje novinara je glasilo: Kolika bi trebalo da bude prosečna plata u Srbiji?, na šta je Seka odgovorila: "Ne treba da se bude ni premijer, ni finansijski ekspert, ni stručnjak za ekonomiju da bi se znalo da prosečna plata mora da bude veća od potrošačke korpe".

Složićemo se sa gospodinom i reći svaka čast!

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>