Region

Svet

Minimaksov sin ima tumor: Ne uzbuđujem se! Danas te ima, sutra te nema!

Sin Milovana Ilića Minimaksa, Vladimir Ilić, za dvadesetak dana mora na operaciju tumora pljuvačne žlezde. On se ne uzbuđuje previše, jer, kako kaže, navikao je na to da ga život ne mazi.

Minimaksov sin ima tumor: Ne uzbuđujem se! Danas te ima, sutra te nema!



Sin legendarnog šoumena Milovana Ilića Minimaksa, Vladimir, poznatiji kao Ila, nedavno je otkrio da ima tumor, i da mora da se podvrgne operaciji.

"Istina je da imam tumor i idem na operaciju za dvadesetak dana. Ja sam opušten skroz i nisam uplašen. Navikao sam da me život j**e, tako da mi ovo nije bilo ništa čudno. Samo sam otišao kod lekara i tamo su mi rekli da imam tumor pljuvačne žlezde, tako oni to zovu", rekao je Ila, i dodao da se trudi da ne razmišlja previše o operaciji, već da traži zanimacije kako bi skrenuo misli.

"Potpuno sam opušten. Zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će sve biti u redu. Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Idem na tu operaciju i verujem da će se lekari potruditi da sve bude u najboljem redu, ali ne mogu više ništa da kažem dok ne prođe operacija". kazao je Ila.

Inače, Minimaksov sin se široj javnosti predstavio kroz muziku, kada je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao grupu Sha-Ila. Ša, koji je poznat i kao učesnik prošle sezone "Farme", kazao je da je čuo za nesrećnu vest njegovog nekadašnjeg prijatelja, te da je momentalno zaboravio sve svađe i razmirice koje su imali. "Čuli smo se, naravno da ima svu moju podršku u borbi koja mu predstoji i biću uvek tu za njega, šta god da mu zatreba", rekao je Ša.

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>