Region

Svet

X Factor Adria: Publika postaje peti član žirija!

Ljubitelji muzičkog takmičenja "X Factor Adria" imaju razlog da se raduju, jer će sada moći i aktivno da se uključe u šou i utiču na sudbinu kandidata.

X Factor Adria: Publika postaje peti član žirija!



U utorak, od 21.15h na TV Pink, gledaćemo prvu specijal epizodu regionalnog muzičkog šou programa "X Factor Adria". Navedeni specijal biće pravi interaktivni doživljaj za sve ljubitelje ovog šoua. Naime, gledaocima će biti omogućeno da preko društvenih mreža Twitter i Facebook glasaju i učestvuju u izboru kandidata koji idu u sledeću fazu takmičenja, kao i u odabiru njihovih mentora. Tek nakon toga, sledi ona uzbudljiva faza poznata kao "boot camp".

"Pozivamo vas da se uključite dajući tokom emisije predloge koji sudija bi trebalo da postane mentor za vašeg favorita koristeći oznaku "#predlazem @imeMentora za imeTakmičara" na FBu i Twitteru uz stantardno #XFactorAdria", piše na zvanićnoj fejsbuk stranici ovog popularnog šoua.

Stoga, pažljivo gledajte sledeću epizodu našeg izdanja svetski popularnog šou programa, i iskoristite priliku da utičete na sudbinu svojih favorita.

Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>