Region

Svet

Ceca dobila naslednicu - Andreana Čekić (Video)

Mlada i talentovana Andreana Čekić iz Beča, uspela je da se plasira u finalni izbor za novu “Zvezdu Granda”. Andrea je publika ostavila u čudu, jer njena boja glasa neverovatno podseća na vokal najveće domaće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca dobila naslednicu - Andreana Čekić (Video)



Andrein snimak sa audicije na kojoj je otpevala Cecinu pesmu “Ja ću prva” pregledalo je više od 150.000 ljudi na sajtu YouTube. Među komentarima koji su puni hvalospeva jedan od korisnika napisao je:“Konkurenti plašite se jer imate razloga. Ova cura je “Zvezda Granda” 2010 godine”.

"Veoma mi prija poređenje sa Cecom, jer je ona pevačica koju volim od najranijeg detinjstva i ona predstavlja moj muzički uzor. Volim da pevam njene pesme i na nastupima i privatno i za veliki broj njih sam emotivno vezana i podsećaju me na lepe trenutke u mom životu. Najomiljenije Cecine pesme su mi “Ne kuni majko”, “Zabraniću srcu da te voli”, “Nagovori” kao i “Ja ću prva” kojom sam se predstavila na prvoj audiciji za “Zvezde Granda”. I na moju veliku sreću prošla" - rekla je Adrena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>