Region

Svet

Kristina Kovač poručila Mariji Šerifović: Ako je sve ovo istina, svaka čast! (Foto)

Marija Šerifović uspela je da u proteklih nekoliko dana isečcima i izjavama o svom dokumentarnom filmu šokira javnost, a među javnim ličnostima koje su joj pružile podršku našla se i Kristina Kovač.

Kristina Kovač poručila Mariji Šerifović: Ako je sve ovo istina, svaka čast! (Foto)



Marija Šerifović nastavlja da šokira: Volim seks sa starijim ženama!
Članica žirija u popularnom muzičkom takmičnenju X Factor Adria, Kristina Kovač, putem društvene mreže Tviter, koja je sve popularniji način komunikacije među poznatima, uputila je nekoliko lepih reči pevačici Mariji Šerifović.

Marija u svom dokumentarnom filmu "Ispovest" otkriva da se bori sa zavisnošću od kocke, alkohola , ali otkriva i svoje seksualno opredeljenje o kome se mnogo govorilo prethodnih godina. Na 10-godišnjicu svoje karijere, Marija Šerifović će premijerno prikazati film u Sava centru, a do tada možemo samo da nagađamo šta će sve otkriti. Ipak, ono što je do sada rekla bilo je dovoljno da pokrene lavinu komentara.

"Nadam se da će tvoj potez biti inspiracija za mnoge napaćene duše kojima treba sva podrška u ovom i ovakvom društvu da budu to što jesu", napisala je Kristina na svom Tviteru, a onda se nadovezala sa još nekoliko komentara koji veličaju Marijinu hrabrost da stane iza onoga što jeste.




Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>