Region

Svet

Haris Džinović: Novi hit - Kalup je gotov, a uskoro koncert u Beogradu i Novom Sadu!

Kralj kafanskih pesama Haris Džinović završio je snimanje nove pesme "Kalup" i vredno radi na novom albumu, a publiku u Beogradu i Novom Sadu uskoro će obradovati koncertima, i to krajem decembra.

Haris Džinović: Novi hit - Kalup je gotov, a uskoro koncert u Beogradu i Novom Sadu!



Pesma "Kalup" će nesumnjivo biti još jedan veliki hit Harisa Džinovića, a radio ju je sa saradnicima Slavkom i Jocom Stefanovićem. "Ne sviđa mi se nijedna moja pesma kada je sto puta čujem", kaže u šali pevač za "Exkluziv" i dodaje da je često u sukobu sa svojim saradnicima oko izbora pesama.

Ovako izgleda Haris Džinović bez marame ili šešira (Foto)
"Svi smo perfekcionisti. Nećemo se potući, to je sigurno, ali u stanju smo da se svađamo do prekosutra", ispričao je Haris i najavio koncerte u Novom Sadu i Beogradu za kraj decembra, a osim toga, konačno je priuštio svojim fanovima zadovoljstvo gde ga mogu čuti u novogodišnjoj noći. Poznato je da svaku Novu godinu dočeka radno, pa će tako ući i u 2014.

"Naravno da ću raditi! A to kad kažu da provode Novu godinu u krugu porodice, to znači da nemaju posla... Kao da ne možeš biti sa porodicom 29. ili 30. decembra", završio je Haris.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot/Facebook/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>