Region

Svet

Marija Šerifović nastavlja da šokira: Volim seks sa starijim ženama!

Marija Šerifović u svom dokumentarcu "Ispovest" priznaje šokantne stvari iz svog života, a među njima je i to da je biseksualka. Iako se o njenom seksualnom opredeljenju mnogo spekulisalo, ona će prvi put javno govoriti u svom filmu.

Marija Šerifović nastavlja da šokira: Volim seks sa starijim ženama!



Marija Šerifović u novom filmu izlazi iz ormara!
"Marija je u filmu otkrila da je biseksualka i priznala da voli starije žene. Čak je češće bila u seksualnim odnosima s njima nego sa muškarcima", tvrdi za Kurir osoba koja je učestvovala u realizaciji ovog projekta.

Marija još uvek nije želela da komentariše ove navode, sve do 25. novembra kada že biti održana konferencija za novinare povodm premijere "Ispovesti" zakazane za 27. novembar u Sava centru. Inače, Marija će sem o svojim vezama govoriti i o porocima, svom detinjstvu, ali i o karijeri.

Marija Šerifović: Moj najveći porok je kocka, a ne alkohol!
O Marijinim odnosima sa ženama u medijima se uvek spekulisalo. Pre tri godine se čak pisalo o njenom raskidu s bivšom misicom Hrvatske Renatom Lončarević, nakon navodne dvogodišnje veze. Njoj je, kako se pisalo, Marija posvetila pesmu "Kada ljubiš anđela", pa ju je čak angažovala i za spot.

Šerifovićka je ovu ljubav obelodanila na koncertu u Areni rečima: "Zahvaljujem se svom Anđelu za 22 meseca ljubavi", a o prekidu veze, ne otkrivajući o kome je reč, izjavila je: "Istina je, raskinuli smo. Svako je krenuo svojim putem. Ja putujem za Švedsku, gde nastavljam da radim na albumu. Imaću mnogo obaveza, tako da smo se sporazumno razišli".

U jednom intervjuu iz 2009. godine Šerifovićka je kazala i: "Volim muškarce, flertujem sa ženama!".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>