Region

Svet

Zlata Petrović umesto honorara dobila Mercedes

Zbog ekonomske krize koja je zahvatila sve pa čak i domaću estradu naše poznate zvezde pevaju pod devizom "daj šta daš". Većina naših pevača umesto para dobija: ulje, naočare, neki su na kompenzaciju sagradili čak i bazene.

Zlata Petrović umesto honorara dobila Mercedes



Zlata Petrović je za jednu ugovorenu tezgu umesto honorara dobila automobil i to Mercedes, iako nije bio na njeno ime poznata pevačica ga je vozila par meseci i onda prodala.

"Nije "mercedes" za mene. Mnogo je trošio, nije zgodan za vožnju po klizavom drumu, pa sam rešila da ga prodam. Srećom, naletela sam na čoveka koji je hteo da proda svoj džip. Pristao je da se menjamo, dala sam mu "mercedes", dodala malo parica i dobila auto po svojoj meri" - priča pevačica.

Pevač Radiša Urošević imao je više sreće od svoje koleginice, pa je umesto para na kompenzaciju sagradio bazen u svojoj kući:

"Ljudi upiru prstom na moj bazen, a dobio sam ga skoro za džabe. Nisam znao šta ću sa silnim uljem koje sam imao, pa sam ga dao ljudima koji su mi napravili bazen. Pošto imam radnje i lokale, morao sam tako trange-frange. Sad moj bazen propušta vodu i treba mi oko 7.000 evra da ga osposobim i sredim. To su velike pare, pa mi ostaje samo da molim boga da opet iskrsne neka tezga na kompenzaciju. Recimo, da pevam ljudima u nekoj građevinskoj firmi, a oni da mi okrpe bazen" - kaže Urošević.

"Ma svi se na estradi samo foliraju i pričaju bajke. Situacija u našem poslu je sve gora i gora, pa će mnogi uskoro pevati i džak krompira, dok će skupocene krpice i firmirane naočari s kojima se hvale moći samo da sanjaju "- kaže Acko Nezirović, jedan od najzaposlenijih pevača na estradi.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>