Region

Svet

Severina iskreno: Na koncert u Sarajevu mi je došlo šestoro ljudi!

Pop zvezda Severina Vučković nije oduvek uživala popularnost kakvu danas ima. Pevačica je priznala da joj je na koncert u Sarajevu 90-ih godina došlo svega šestoro ljudi.

Severina iskreno: Na koncert u Sarajevu mi je došlo šestoro ljudi!



"Kad sam išla u Srednju muzičku školu, dosta mojih, nešto starijih kolega otišlo je na fakultet u Sarajevo. O tome sam i ja maštala. Osećala sam da bih u Sarajevu mogla
Severina: Znam kako se leči duša
imati onu slobodu kojoj teže svi osamnaestogodišnjaci kad misle da su dovoljno zreli za samostalan život. Čak sam imala i prvi koncert u Sarajevu u Domu mladih 1990. godine. U publici je bilo doslovno šest ljudi. Imala sam samo jednu svoju pesmu, ostali repertoar bio je sastavljen od stranih i domaćih pop numera, ali nastup sam odradila lavovski", otkrila je pevačica u intervjuu za sarejevske medije.

Severina u ulozi robinje
Takođe je dodala da joj nikada nije bilo bitno koliko će joj ljudi doći na koncert, već joj je važno da zadovoljni odu.

Severina ovih dana nastavlja svoju megauspešnu turneju #DUK2013. Iduće nedelje nastupa u sarajevskoj Zetri, a nakon toga u Novom Sadu, Varaždinu, Beogradu, Splitu, Osijeku i ostalim gradovima, a uskoro će premijerno predstaviti i svoju novu pesmu "Robinja ne ljubi k'o dama".

Autor: B.B.
Izvor: Agencije
Foto: Ilustracija/Robert Gašpert, Egon Horvat

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>