Region

Svet

Dve strane Novaka Đokovića u reklami za Adidas (Video)

Prvi reket sveta Novak Đoković snimio je reklamu za brend "Adidas tennis" u kojoj su prikazane dve Novakove ličnosti: Nole kao šaljivdžija koji uživa da se relaksira u društvu prijatelja i porodice i Novak koji postiže vrhunske sportske rezultate.

Dve strane Novaka Đokovića u reklami za Adidas (Video)



U reklamnom spotu "Performance meets Personality" prikazano je kako teniski as uspeva da uskladi dve prirode na terenu, ali i da se bavi različitim hobijima. Nole u reklami vozi kajak, igra stoni tenis, zabavlja se sa svojim timom, ali i praktikuje jogu...

Evo šta Novak Đoković kaže u reklami: "U slobodno vreme volim da budem sa prijateljima i porodicom. Zabava je uvek bila deo moje ličnosti. Vodim veoma ozbiljan život, ima puno tenzije i stresa. Ukoliko uspostavite kontakt sa unutrašnjim sobom uspevate da se izboritete sa stresnim situacijama mnogo bolje. Nisam imao problema tokom mog profesionalnog uspeha, jer postoji taj poseban odnos. Ne postoji tajna. Samo treba da delite radost sa najbližima. "Barricade" je najbolja teniska patika na svetu, po mom mišljenju. Sve drugo je samo trenutno. Svi rade naporno, svi su posvećeniji. Na kraju, sve je stvar mentalne snage. Ovo je mentalna igra. Ovo je ono što sam oduvek želeo da radim, da budem najbolji na svetu".



Autor: M.P.
Izvor: naxi.rs
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>