Region

Svet

Sara Jovanović ponosna na bronzanu medalju svoga dečka! (Foto)

Pevačica Sara Jovanović, iako do guše u poslovnim obavezama, uspeva i da uživa sa svojim dečkom odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, te kaže da je najsrećnija bila kada ga je zagrlila na aerodromu nakon Evropskog prvenstva u Danskoj gde su naši osvojili bronzu.

Sara Jovanović ponosna na bronzanu medalju svoga dečka! (Foto)



Učesnica i finalistkinja poslednje sezone muzičkog šou programa "Prvi glas Srbije", Sara Jovanović, ovih dana priprema se za novi šou "Tvoje lice zvuči poznato". I pored toga, uspeva da sačuva i svoj  ljubavni život, te je ispričala kako je razumevanje ključ svake veze.

"Osim što se podržavamo, mi se i razumemo. Super nam je, srećna sam, u ljubavi je sve super", rekla je Sara sa širokim osmehom. Inače, njen dečko se nedavno vratio iz Kopenhagena, gde je sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije osvojio bronzu. Sara ga je sačekala na aerodromu.

"Te dve nedelje dok je trajalo takmičenje bile su jako duge. Svaku utakmicu sam ispratila kao da sam bila tamo, navijanje je bilo vatreno. Mislim da se računa i to što sam jedno vreme trenirala odbojku, pa nas i to povezuje. Ponosna sam kad čujem da Aleksandra porede sa Ivanom Miljkovićem, a srce je htelo da iskoči iz grudi kad sam gledala da Aleksandru na svečanoj ceremoniji stavljaju medalju oko vrata. Bila sam najsrećnija devojka na svetu kada sam ga videla na aerodromu, nisam mogla da dočekam da se vrati", ističe pevačica.


Foto: Marko Todorović

U vezi su od ovog leta. Kako je odbojkaš svojevremeno izjavljivao, na lepu učesnicu "Prvog glasa Srbije" je bacio oko čim ju je video na malom ekranu. Upoznali su se na utakmici, posle čega su počeli da komuniciraju telefonom, a vezu su započeli ubrzo posle toga.
 
"Usklađujemo se nekako. U jeku sam priprema za novi šou, a pokušavam i da se vratim na fakultet, malo sam ga zapostavila. Ipak, pored brojnih obaveza, potpuno je neverovatno kako uspevam da uskladim i ljubav, ali eto. Sve se može kad je nekome stalo", zaključila je Sara.

Autor: M.P.
Izvor: 24 sata
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>