Region

Svet

Jovana i Danijel Alibabić: Mladenci slavili sa farmerima i pevačima! (Foto)

Misica Jovana Nikolić, sada Alibabić, i njen suprug Danijel juče su svoju višemesečnu ljubav krunisali brakom i venčanjem u Podgorici.

Jovana i Danijel Alibabić: Mladenci slavili sa farmerima i pevačima! (Foto)



Venčali se Danijel i Jovana Alibabić! (Foto)
Svadba za oko 400 zvanica organizovana je u podgoričkom restoranu "Plavnica" i protekla je uz konstantno veselje i proslavu Danijelovih i Jovaninih rođaka i prijatelja. Proslavi su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti među kojima je i Viki Miljković, a upravo ona je zapevala nakon prvog bračnog poljupca Jovane i Danijela.



Sve je proteklo na najlepši mogući način. Od elegantno ukrašenog restorana do prelepog bidermajera i nežnih pozivnica, kao i same atmosfere koju su gosti napravili.



Među najaktivnijim gostima što se društvenih mreža tiče bila je Ljuba Pantović koja je sve fotografisala i postavljala direktno na Fejsbuk pa su i oni koji nisu prisustvovali svadbi mogli da prate kada je Jovana skinula venčanicu i presvukla se u udobniju varijantu, kao i kada su se mladenci prvi put poljubili.



Sem Ljube, svadbi je prisustvovao i Filip Mitrović kao i pobednik poslednje sezone Farme u kojoj su Jovana i Danijel i započeli svoju vezu, Sulejman Memo Haljevac, ali i Jovanina kuma Daria Stanojević.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>