Region

Svet

Estrada i "Photoshop" - podmlađeni cirkus

Izgleda da je došao kraj retuširanim fotkama i prekomernoj upotrebi "Photoshopa". Kako se u svetu poznate manekenke i glumice sve češće slikaju sa vrlo malo šminke ili bez nje polako, ali sigurno i ovaj nemogući trend za naše zvezde osvanuće i na ovim prostorima. Dok se neke pevčice užasavaju ovog talasa i nije im dobro od same pomisli na prirodan "look", druge se pozitivno oglašavaju.

Estrada i



"Joj, hvala Bogu! Bilo bi divno ukinuti fotošop, pa da lepo vidimo ko je ko! Mnoge pevačice u prirodi izgledaju tako da čoveka muka uhvati, kao da ih je poplava izbacila. A ovamo, sve bajne lepotice. Ako dolazi vreme da svi izgledamo onako kako izgledamo, pozdravljam", kaže Stanojka Bodiroža Ćana.



"Smešno je kada koleginice od pedeset godina izgledaju na slikama kao da imaju dvadeset! Mumificirane, ne liče na sebe i umesto da nekoga zadive time kako navodno dobro izgledaju za svoje godine, narod im se smeje", kaže Ilda Šaulić, ne želeći da otkriva na koje pevačice misli.

"Apsolutno sam za prirodnost! Ako poželim da vidim sebe u nekom boljem izdanju nego što jesam, slikaću se, ali ću te slike ostaviti za ličnu upotrebu, da vidim šta bih mogla da uradim na sebi. Džaba meni da se na slikama "istanjim", ako imam kilograme viška i moram da ih "nosim" svuda jer ne mogu da ih zbacim sa sebe kao džak, kad negde pođem", kaže Olja.



"Volela bih i ja da budem mlađa i lepša, ali tužno je i jadno šta od sebe mnoge rade. Koga li one, jadne, lažu kada od stručnjaka traže da na fotkama izgledaju mlađe od svojih ćerki? Godine treba nositi dostojanstveno i ne praviti od sebe podmlađeni cirkus koji nikog ne može da zadivi, već samo da nasmeje. Ali neka, ako neke žene hoće da prave budale od sebe, zašto bi im neko to zabranjivao", kaže Zlata Petrović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>