Region

Svet

Mina Kostić: Đus laže da ga nisam zvala

Izjava koju je nedavno dao naš poznati reper Đus, kako ga njegova sestra Mina Kostić nije kontaktirala da pita u kakvom je stanju posle napada, šokirala je našu folk zvezdu.

Mina Kostić: Đus laže da ga nisam zvala



Mina je izjavila da Đus laže i da ta informacija lako može da se proveri pomoću listinga za mobilni telefon: "Ne lažem da sam ga nazvala, nego Ivan laže da nisam. Čim sam te večeri čula šta se dogodilo, zvala sam ga više puta na mobilni, ali je bio isključen. Ujutru sam ga pozvala i na kućni telefon, javila se njegova majka Vesna i rekla mi da je dobro, da su novinari sve naduvali i da pije kafu. Pošto sam se pakovala za odlazak na more i veoma sam žurila, nisam insistirala da ga lično čujem, osim toga, smatrala sam da nema svrhe da ga dodatno i ja uznemiravam i da treba da se odmara i oporavlja. Sigurno u njegovom telefonu postoji lista poziva s mog broja, tako da ne može da tvrdi da ga nisam pozvala" - kaže Mina.

Ona kaže da je i njena pomajka Duda zvala da se raspita za Đusovo zdravlje i da su obe plakale kada su čule šta mu se dogodilo.

"Bog mi je svedok da ne lažem. Nek pita svoju majku da li smo pričale s njom ili ne. Nije mi jasno zašto mu nije rekla, ili jeste, a on laže" - čudi se Mina Đusovoj izjavi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>