Region

Svet

Aco Pejović na porodičnom odmoru u najskupljem hotelu na Halkidikiju (Foto)

Aco Pejović sklonio se u Grčku na deset dana i opuštao se pred naporni period koji je pred njim. Skoro tri meseca Pejović je nastupao gotovo svakodnevno, što u Crnoj Gori, što u Srbiji, a sad ga očekuju pripreme za koncert u Beogradu, i to u Kombank Areni 19. oktobra.

Aco Pejović na porodičnom odmoru u najskupljem hotelu na Halkidikiju (Foto)



Zbog umora, ali i svesti o tome kakav mu period predstoji, sa suprugom Biljanom i najmlađom ćerkom, osmogodišnjom Ivom, otišao je na odmor. Oni su letovali na Kasandri, na prvom prstu Grčke, i to u najluksuznijem i najskupljem hotelu "Porto sani vilidž end spa".



"Išli smo samo nas troje jer su starije dve ćerke Magdalena i Marija već velike i više ne žele da putuju sa nama. Dobro sam se odmorio i napunio baterije za predstojeći period. Po povratku s mora, udarnički sam krenuo s pripremama za koncert", kaže Pejović.



Ovaj odmor bio je podređen maloj Ivi, koja je uživala u bazenima i na plaži. Uživao je i Aco, koji se kao malo dete radovao velikim talasima.
Posle deset dana Pejović se vratio u Beograd, a prvo što je uradio, otišao je u studio i snimio duet sa Zoricom Brunclik, koji će promovisati večeras u emisiji "Narod pita".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>