Region

Svet

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Kragujevcu (Foto)

Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert na stadionu "Čika Dača". Nakon beogradskog koncerta, pevačica je u sklopu tureje “Poziv” pevala u Kragujevcu, a koncert je otpočela pesmom "Nevaljala".

Ceca Ražnatović održala spektakularan koncert u Kragujevcu (Foto)



"Dobro veče najlepša Šumadijo", pozdravila je Ceca publiku, koja joj je uzvratili gromoglasnim aplauzom.


 
Nakon toga je otpevala pesmu "Grome moj", ali ubrzo je na bini nestala struja na nekoliko minuta kada je počela da pada kiša. Kvar je brzo uklonjen, kiša je stala, a na radost pevačicinih fanova koncert je nastavljen. U dugoj beloj haljini, pevačica je sve vreme igrala na sceni vidno raspoložena, ne skidajući osmeh sa lica.

Tokom sinoćnjeg koncerta Ceca je fanove podsetila na neke od njenih starih hitova kao što su "Doktor", "Dokaz"...Publika je horski pevala pesmu "Kukavica", jednu od najvećih hitova sa početka Cecine pevačke karijere.

Nakon što se publika zagrejala uz stare hitove, Ceca je nastavila sa pesmama sa novog albuma. Publika je već dobro naučila tekstove pesama "Poziv","Brat", "Da raskinem sa njom", koje su fanovi pevali u glas.
 


"Ceco mi te volimo!", ponavljala je publika, na šta je  uzvratila u istom maniru.

Skoro tri sata, koliko je trajao koncert, pevačica se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravilije burnim aplauzom.

Autor: A.Đ.
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>