Region

Svet

Rada Manojlović se ukočila na svadbi: Nije mogla da ustane od bolova

Rada Manojlović ukočila se  na svadbi bivšeg člana uprave fudbalskog kluba Partizan Marka Vjetrovića i manekenke Višnje Amanović. Ona je nastupala pet sati za redom, a kad je sela da se odmori, osetila je jak bol u leđima. Pokušala je da ustane, ali nije uspela.

Rada Manojlović se ukočila na svadbi: Nije mogla da ustane od bolova



"Rada ni sama nije znala šta ju je snašlo! S obzirom na to da su se gosti ludo zabavljali dok je ona pevala, tražili su da izvede još koji svoj hit. Međutim, Rada nije mogla da ustane", kaže izvor s lica mesta.

Jedna od najistaknutijih zvezda "Granda" pozvala je svog menadžera , koji joj je pomogao da pusti korak, a odmah zatim odveo ju je do kuće. S obzirom na to da bolovi nisu prestajali ni tokom noći, čim je ustala, Rada je otišla kod lekara, koji joj je dao terapiju u vidu lekova i vežbi.

Ona je i juče bila na fizikalnoj terapiji. Inače, osim jedne od najpopularnijih srpskih pevačica, na ovoj svadbi prisutne je zadivila i mladina drugarica iz Brazila svojim trbušnim plesom. U njenoj igri, između ostalih zvanica, uživali su i trener zagrebačkog Dinama i dečko Marije Karan Zoran Mamić, kao i Mario, sin njegovog brata, predsednika Dinama Zdravka Mamića.

Autor: A.Đ.
Izvor: Kurir
Foto: V. Danilov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>