Region

Svet

X Faktor Srbija: Baka improvizuje na audiciji, svi takmičari puni vere u pobedu (Foto+Video)

Stotine talentovanih ljubitelja muzike oprobalo se na današnjoj predaudiciji u Beogradu za prvu sezonu najgledanijeg muzičkog rijalitija X Faktor Srbija.

X Faktor Srbija: Baka improvizuje na audiciji, svi takmičari puni vere u pobedu (Foto+Video)



Vesela atmosfera doprinela je da kandidati nemaju tremu iako je bila jaka konkurencija. Ovo je muzičko takmičenje na koje se uglavnom prijavljuju mladi, ali ni sredovečne gospođe nisu propustile da pokažu svoj talenat u pevanju.

"Za prvu sezonu najgledanijeg muzičkog rijalitija X Faktor Srbija vlada neverovatno interesovanje. Zaista smo srećni što su kandidati došli u velikom broju kako bi iskazali svoj talenat. MBK produkcija, koja uspešno realzije i četvrtu sezonu rijalitija "Ja imam talenat", izaći će svim takmičarima u susret i obezbediti najbolje uslove", izjavio je PR menadžer "X faktora" Milena Popović.

Najstarija kandidatkinja na audiciji Dubravka Trnčić iz Beograda potpuno se zbunila kada joj je saopšteno da nema muzičku pratnju pred žirijem, nego treba da peva "na suvo".

"Jaoj, pa nisam to znala! Ništa, onda ću da improvizujem. Znate šta, ja sam prvo napisala jednu pesmu, a onda sam odlučila da je ne pevam. Ovde sam došla da testiram žiri da li će voleti i starije kandidate ili samo mlađe."


Foto: Marko Todorović

Pored mnogobrojnih anonimnih kandidata, za audiciju se prijavila i Mirna Košanin (29) iz Kraljeva, koja je javnosti poznata po učešću u "Zvezdama Granda". Sa Mirnom je došao drug Nikola, koji je prati na gitari, i ženski prateći vokal.

"Izabrali smo pet zahtevnih kompozicija, od Nine Badrić, "Suncokreta", Tanje Banjanin… Ovde je puno talentovanih, ali očekujem da ću da prođem. Najbitnije je da osoba ima harizmu i bude drugačija od ostalih, to je ono što će je izdvojiti iz mase. Ja mislim da to imam", iskrena je Mirna.



Budući da se za audicije prijavilo više od 8.000 kandidata, iz produkcije otkrivaju da će biti organizovana još jedna predaudicija u Beogradu, pored već sada zakazane tri, 29, 30. i 31. avgusta. Svi koji žele da se prijave, naknadno će biti obavešteni o četvrtoj audiciji koja će se održati u septembru.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>