Region

Svet

Severina: Muškarac koji je zaslužan za moj seksi izgled je Juraj! (Foto)

Severina Vučković već dugi niz godina pleni svojim seksepilom, a iza njene pojave koja je u poslednje vreme besprekorna krije se jedan muškarac...

Severina: Muškarac koji je zaslužan za moj seksi izgled je Juraj! (Foto)



Za stajling najpopularnije pevačice u regionu zaslužan je Juraj Zigman, kreativan dizajner čijim seksi i šarenim odevnim kombinacijama nije odolela ni Severina.

Izlasci na binu imaju posebna pravila odevanja, jer izvođač mora biti dosledan sebi i onome što izvodi. Osim toga, svaki bi kostim trebao biti povezan sa svakim sledećim koncertom.



Turneju "Dobrodošao u klub", između ostalog, obeležavaju kostimi Marka Mitanovskog, koje Severina ne menja od grada do grada, jer su oni deo predstave i deo imidža turneje. Da bi povezala priču manjih, klupskih koncerata, Severina je odabrala kreacije Juraja Zigmana, koji joj je napravio jedan kostim sa malim pomacima u boji i kroju. Na taj način, izvođač stvori i određeni imidž celokupnog albuma.



Što je najvažnije, Severina se u njima dobro oseća te izjavljuje: "U privatnim izdanjima mogu eksperimentisati i u tome uživam... Na pozornici sam Severina i ljudi me vole videti u izdanju namenjenom samo za njih, samo za koncert. I taj kostim mora imati vizuelnu prepoznatljivost. Osim toga, kostim mora biti udoban i rađen za scenu. Zato na turneji po dvoranama nosim Mitanovskog, a za klupske svirke Zigmana".

Koje se vama Severinino izdanje najviše dopada?



Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>