Region

Svet

Jelena Jakovljević Bin Drai demantovala da je njen suprug doveo drugu ženu!

Nakon što se u medijima pojavila priča da je suprug Jelene Jakovljević bin Drai u kuću doveo još jednu ženu, manekenka je demantovala ove navode.

Jelena Jakovljević Bin Drai demantovala da je njen suprug doveo drugu ženu!



Jelena Jakovljević bin Drai dobila suparnicu: Said doveo još jednu ženu!
Nekadašnja misica  se svima obratila putem Instagrama kako bi objasnila da druge žene nema i napisala sledeće:

"Dobro veče svima

Moram priznati da sam zapanjena koliko njih se danas javilo da dođu na muštuluk. Ovo je deseto leto da mi muža veličanstvenog novinari žene. Vidim, nestašica baš vlada, pa čak i u kreativnosti kada je u pitanju kreiranje lažnih vesti. Kad god se ja spomenem, uvek ista vest.

Da ne dužim mnogo. Onima koje baš jako zanima šta se dešava, samo da javim da je sve ok. Konci su i dalje u mojim rukama. Konkurencija nikada nije imala šanse, to valjda znate... Ipak sam ja from Serbia.

Elem... Konkurs je i dalje otvoren. (Ko će bre sam onolike sudove da pere?"), a i kako će neke novine da dižu tiraž ako ne preko bajki iz 1001 noći.

Ljubi bas i voli vaša misica, majka, kraljica, Jelena Hurem Jakovljević Bin Drai".

Ovim "pismom" objavljenim na instagramu manekenka je objasnila da nema konkurenciju i da konce i dalje drži u svojim rukama, ali se ne bi bunila u slučaju da se pojavi još jedna žena, ipak će naša Hurem onda imati pomoć oko pranja sudova.

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>