Region

Svet

Darko Lazić: Zaplakao sam zbog oca na nastupu!

Darko Lazić ovih dana proživljava porodičnu dramu jer je njegov otac Milan u utorak u snu doživeo moždani udar.

Darko Lazić: Zaplakao sam zbog oca na nastupu!



Tugu i bol ne može da sakrije, pa je pre tri noći na nastupu u Tršiću s publikom podelio osećanja i za svog oca, koji leži na intenzivnoj nezi u Zemunskoj bolnici, otpevao pesmu "Hej, živote, umoran sam" od Šabana Šaulića.

Darko Lazić otpevao pesmu za svog bolesnog oca! (Video)
"Ja ću da otpevam jednu pesmu za njega, nećete mi zameriti. Možda volite, a možda i ne, ali pevam za mog ćaleta, ako može. Došao sam da pevam ovde večeras i jako mi je teško, ali moram da ispoštujem svoju publiku. Jedna za njega, nećete mi zameriti", kazao je Darko, a gosti lokala su ga podržali pevajući s njim.

Milanovo zdravstveno stanje je sada pod kontrolom i on se oseća bolje nego onog dana kad je primljen na lečenje. Međutim, sasvim je razumljivo to što je pobednik "Zvezda Granda" i dalje zabrinut.

"Šta ću, moram da pevam. U Tršiću nisam mogao da se suzdržim. Ćaletov lik mi je bio pred očima dok sam pevao pesmu, oči su mi zasuzile. Celu noć sam mislio na njega. On je sada u stabilnom stanju, ali i dalje je na intenzivnoj i posete su zabranjene dok se malo ne oporavi. Nadamo se najboljem", kazao je Lazić.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>