Region

Svet

Manu Čao posle 11 godina ponovo u Beogradu

Špansko-francuski muzičar i aktivista Manu Čao sa svojim bendom "La ventura", posle 11 godina od koncerta na stadionu Tašmajdan, nastupiće u beogradskoj hali "Pionir" 14. septembra.

Manu Čao posle 11 godina ponovo u Beogradu



Uz nekadašnjeg pevača grupe "Mano negra", Hose-Manuela Tomasa Artura Čaoa, u rok kvartetu su još i gitarista Mađid Fahem, bubnjar Filipe Tebu i bas gitarista Gambit. Manu će beogradskoj publici predstaviti najveće hitove iz svog bogatog muzičkog opusa, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikada nisu objavljene.

"Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti", izjavio je antiglobalista Manu Čao, koji peva na francuskom, španskom, engleskom, italijanskom, arapskom i portugalskom jeziku.

Biće to Manuov četvrti dolazak u Srbiju - 2002. svirao je na Tašu, 2008. na "Exitu", a pre dve godine u "Spensu" u Novom Sadu. Svaki njegov koncert je vanserijsko uživanje, nabijen dobrom energijom i emocijama.

Ulaznice su u prodaji od ponedeljka 22. jula, a najbrži fanovi moći će da ih nabave po ceni od 2.000 dinara. Cena karata u pretprodaji je 2.500 dinara, a na dan koncerta koštaće 3.000.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: wikimedia.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>