Region

Svet

Novak Đoković našao dom napuštenoj kuci Beli

Šampion Novak Đoković je prošle nedelje posetio prihvatilište sa devojkom Jelenom Ristić i pudlom Pjerom.

Novak Đoković našao dom napuštenoj kuci Beli



Oni su tada upoznali jednogodišnju Hani i odlučili da joj pomognu da nađe novi dom. Ljubitelji životinja promenili su ime ovom mešancu zlatnog labradora i pudle u Bela.

Prihvatilište je uskoro bilo preplavljeno ponudama ljudi spremnih da je udome, a za samo nekoliko dana pronašla je "savršenu" porodicu.

Belina nova vlasnica Šeron Kauser kaže: "Mi smo dugogodišnji ljubitelji tenisa i bili smo uzbuđeni kada smo čuli za Belu od njenog poznatog prijatelja. Čim smo je upoznali, znali smo da je pas za nas. Rečeno nam je da voli da juri teniske loptice, pa će joj odgovarati igra s nama, budući da ih imamo mnogo. Ipak, moraće da se navikne da ne igramo tako dobro, kao njen prijatelj".

Harijet Kardvel iz prihvatilišta u Kenterberiju je rekla: "Dirnuti smo Novakovim i Jeleninim gestom i veoma smo im zahvalni što su Beli našli novi dom, naročito sada, kada imaju toliko obaveza. Ne samo da su objavili apel, nego su i podstakli mnoge ljude da posete lokalna prihvatilišta i nađu za sebe savršene pse.

Imamo na stotine pasa svih oblika i veličina u 18 naših centara širom Britanije, a svi oni su podjednako lepi kao Bela i zaslužuju da nađu novi dom".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>