Region

Svet

Ceca Ražnatović sprema noć za pamćenje: Spektakl na Ušću do sada neviđen u Srbiji! (Foto)

Koncert koji će Svetlana Ražnatović održati za tri dana, 28. juna na Ušću, biće spektakularan ne samo po repertoaru i energiji kakvu pevačica nosi, već i po tehničkim karakteristikama koje do sada nisu viđene u Srbiji.

Ceca Ražnatović sprema noć za pamćenje: Spektakl na Ušću do sada neviđen u Srbiji! (Foto)





Ceci "na crtu" po po produkciji ne mogu izaći ni "Rolingstonsi", koji su jedini u našoj zemlji imali približne uslove. Za vidovdanski nastup ovu vrhunsku produkciju radi "Miligram music", koji je angažovao kompanije "Studio Berar" i "Stage pro", s kojima već duže sarađuje, pa će tako naši ljudi spremiti dosad najveći i najzahtevniji audio-vizuelni događaj na Balkanu.

Bina će biti u obliku sunca, a svetlosni efekti zaista fantastični. Prednji deo pozornice širok je 90 metara i visok 35. Dimenzije same scene su 50 sa 20 metara. Da bi se dobio prvoklasan zvuk, biće montiran razglas JBL od milion vati.



"Specijalno će biti izgrađene četiri bilej-linije visine 15 metara da bi zvuk bio potpuno isti za posetioce u prvom i poslednjem redu", kaže za Kurir izvor produkcije.

Publika će moći da posmatra Cecin nastup i preko LED ekrana površine čak 400 kvadratnih metara!

"Tribine za publiku biće dvostruko većeg kapaciteta nego na nastupu "Rolingstonsa". VIP prostor je površine 1.500 kvadrata i u njemu ima mesta za 1.500 ljudi. Takođe, postojaće i dve obične tribine, koje primaju po 2.000 ljudi.

Ceo prostor napajaće agregati od tri megavata, što je dovoljno za funkcionisanje osrednjeg grada u Srbiji.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto:
Foto Naslovna: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>