Region

Svet

Ivana Jordan snima album sa Big bendom

Ivan Jordan sprema grandiozan povratak nakon što je prošle godine postala majka, te je iz opravdanih razloga odsustvovala sa domaće muzičke scene.

Ivana Jordan snima album sa Big bendom



Koliko je poznato, do sada niko nije snimio čitav projekat sa Big bendom RTS-a, pa će ovo biti prvi ovakav muzički poduhvat koji, kako saznajemo, Ivana sa velikom željom, ali u tajnosti priprema već dve godine.

S obzirom na to da se radi o velikom projektu, u nameri da proverimo ovu informaciju pozvali smo Ivanu da nam kaže nešto više, ali je bila nedostupna pa nam je ovu vest potvrdio Dragan Jocić, producent i menadžer popularne pevačice.

"Blizu dve godine Ivana radi u studiju 6 Radija Beograd sa vrsnim muzičarima i vrhunskom ekipom. Ne bih sada da otkrivam detalje, ali mogu da kažem da se radi o sjajnom muzičkom materijalu", kaže Jocić.

Poslednji album "Tango među zvezdama" Ivana je izdala 2009. godine, a 2011. je objavila singl "Kao ljubav", pa njena publika s nestrpljenjem očekuje nove pesme.

Budući da je u ovu muzičku priču uključen i ovaj renomirani orkestar, nema sumnje da će ih sve obradovati kvalitetnim džez-pop izdanjem pošto Big bend poseduje veliko iskustvo u izvođenju džez kompozicija pisanih na temu etno-muzike, proistekle iz našeg kulturnog nasleđa, kao i repertoar evergrin i filmske muzike koje su sa velikim interesovanjem prihvaćene od publike.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>