Region

Svet

Aleksandar Ribak: Marija Šerifović je pokušala već dva puta da me oženi!

Aleksandar Ribak, pobednik Eurosonga 2009. godine, kao prvi gost na albumu Marije Šerifović neće pevati, već će svirati violinu.

Aleksandar Ribak: Marija Šerifović je pokušala već dva puta da me oženi!



"Divan je osećaj sarađivati s Marijom. Ona nije samo fenomenalni umetnik već i veliki prijatelj. Volim Mariju u svakom pogledu. Mislim da imamo istu priču. Bilo je potrebno da se i ona i ja proslavimo u svetu da bi naše zemlje shvatile šta imaju", rekao je Aleksandar na engleskom, kada se ubacila Marija da objasni šta on u stvari radi u Srbiji.

"On ne peva sa mnom, već svira violinu. Ne mogu više ništa da vam kažem. Za sada je pesma snimljena na srpskom, ali izaći će i na engleskom. Normalno je da dođe do ovakve saradnje, pošto se Aleksandar i ja svake godine u maju za Evrosong viđamo", rekla je Marija kroz smeh.

Iako su bili tajanstveni po pitanju muzičke saradnje, Ribak nije krio oduševljenje gostoprimstvom u Beogradu.

"Da, Marija me je posle rada u studiju vodila na suši! Pokušala je i dva puta da mi nađe suprugu, da li verujete?! Bitno je da smo se mi najeli, ali nismo išli u klubove jer se ja zabavljam dok stvaram muziku i posle toga samo želim da spavam", rekao je beloruski umetnik.

"Aleksandar toliko uživa u studiju da njemu noćni provod ne treba, ali verujem da ćemo to promeniti čim bude došao sledeći put", dodala je Marija.

Ovo mu nije prvi put da posećuje Srbiju. Pre dve godine Aleksandar Ribak bio je na Egzitu i oduševljen je festivalom.

"Bio sam u divnom Novom Sadu 2011. i nisam mogao da verujem da Srbija ima jedan tako veliki festival. Toliko ljudi na jednom mestu, stvarno fascinantno", rekao je Ribak.



Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Ž. Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>