Region

Svet

Biljana Vujović: Ne želim više da ćutim o Jeleni i Divni Karleuši

Biljana Vujović autorka mnogih pesama naših poznatih zvezda kao što su: Aca Lukas, Marko Bulat, Aco Pejović, Mitar Mirić, Silvija Nedeljković, otkrila je u jednom intervjuu zašto se razvela od svog supruga Nikole Vujovića poznatijeg kao Nino Bosanac, kao i zašto je u sukobu sa Jelenom i Divnom Karleušom.

Biljana Vujović: Ne želim više da ćutim o Jeleni i Divni Karleuši



"Zahvaljujući Jeleninom 'druženju' sa mojim bivšim suprugom, meni su upadali u stan sa pištoljima i zapalili mi auto, kao opomenu. Kada se setim tog perioda, posle pogibije njenog „verenika“ Zorana Davidovića Ćande, diže mi se kosa na glavi i dan-danas. Najnegativnije emocije me preplave kada pomislim na to. Rezultat tih događaja i njihovog 'druženja' je i moj razvod braka, koji je tada i počeo da puca. Sve služi za nauk u životu, pa će verovatno i Jelena spoznati kako izgleda i sama pomisao da joj je suprug danonoćno sa nekom ženom, a da ona bude u suzama i na sedativima sa troje maloletne dece, u strahu za njihov i svoj život”, otkrila je u svojoj ispovesti Biljana.

 “Neke stvari ne moraju da se do kraja izgovore da bi bile jasne. Svako ko je imalo inteligentan, sve će shvatiti između redova. Sve o Jeleni, Divni, mom bivšem suprugu i tom periodu života, napisaću u knjizi koju pripremam. Ne želim više da ćutim".

U jednoj od rasprava, koje je majka pevačice Divna pokušala da stiša, poznata radijska voditeljka joj je, po rečima Vujovićke, poručila: “'Zapamti, nikada više nećeš uzeti olovku u ruku, niti napisati pesmu', to mi je rekla, a ja joj sada, sa određene vremenske distance, poručujem da sam danas jača nego ikada, da su moje pesme veliki hitovi, poput 'Manastira', koji izvodi Slavica Ćukteraš i koja je iznad svih pesama koje peva njena ćerka”, rekla je ona.

Biljana još dodaje da će poznatoj pevačici „vreme i roditeljstvo sve reći“. ”Tih godina ja sam bila podstanar, sada imam svoj krov nad glavom. Uloge koje nam život dodeli se vrlo brzo menjaju”, poručila je Vujovićeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>