Region

Svet

Jelena Vučković pokazala dečka, presrećna i zaljubljena uživa u vezi! (Foto)

Iako su mnogi mislili da Jelena Vučković nije prebolela raskid sa Savom Radovićem, prevarili su se.

Jelena Vučković pokazala dečka, presrećna i zaljubljena uživa u vezi! (Foto)



Mlada pevačica trenutno uživa u novoj ljubavnoj vezi i sa ponosom prikazuje svog momka.

Golupčići su uslikani na jednom snimanju, gde je ćerka Goce Božinovske došla u pratnji jače polovine, ne odvajajući se od njega sve dok snimanje nije počelo. Iako su primetili bliceve koji su bili upereni u njih ni to ih nije sprečilo da razmenjuju nežnosti. Jelena se sve vreme smeškala i mazila dečka po licu, a kako smo saznali od njihovih zajedničkih prijatelja, par je u vezi oko dva meseca.



"Jelena je jako zaljubljena i uživa u ovoj vezi. Oni su oko dva meseca zajedno i nijednog trenutka se nisu krili, on je prati svuda, na nastupe, snimanja emisija, ma ne odvajaju se. Jeca ga je upoznala sa sestrom i bratom, a jedva čeka i da Goca izađe sa farme, da ih upozna.

On joj ispunjava bukvalno svaku želju i ona uživa, nikad srećnija nije bila. Iskreno, ona je posle Save rekla da neće dok se ne bude udala da prikazuje dečka medijima, ali se predomislila, jer joj je mnogo lepo i ne želi da se odvajaju nijednog trenutka, pa je nije briga hoće li ih neko uslikati. Što se tiče njegovog indentiteta, ne smem da iznosim detalje, ipak za to pitajte nju", rekao nam je izvor blizak Vučkovićevoj.



Podsećanja radi, Jelena je nekoliko meseci bila u vezi sa bivšim suprugom Irine Radović, Savom, ali njena mama ovu vezu nije odobravala.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>