Region

Svet

Saša Kapor odveo Nikolinu kući

Pevačica Nikolina Kovač, koja se u ponedeljak porodila carskim rezom, izašla je u pratnji tek venčanog supruga Saše Kapora iz porodilišta Narodni front.

Saša Kapor odveo Nikolinu kući



Njihov sin Nikolaj zadržan je u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu, gde je prebačen još u utorak zbog problema s disanjem.

Kako bi izbegli novinare i foto-reportere, neraspoloženi roditelji su unapred organizovali "bekstvo" kako ne bi morali nikom ništa da objašnjavaju.

"Sašu je juče ujutro crnim "mercedesom" dovezao prijatelj, koji se parkirao u garažu porodilišta. Nakon pola sata izašli su s Nikolinom, koju nisu mogli da vide jer su stakla na automobilu bila zatamnjena", otkriva sagovornik.

Par se iz porodilišta uputio pravo u svoj stan jer Nikolina mora da miruje zbog rane. Njih dvoje su sve vreme na telefonskoj liniji s lekarima koji nadgledaju njihovu bebu.

"Oni bi bili najsrećniji da su izašli zajedno sa svojim sinom i pokazali ga svima, pa i fotografima, ali zbog situacije nisu želeli da ih ljudi gledaju dok izlaze", zaključuje izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kaporom, ali nam on nije odgovarao na pozive i poruke. Razumljivo, ni njemu ni Nikolini nije do priče.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>