Region

Svet

Maja Marijana: Živim sa suprugom, ali mu nisam oprostila! (Foto)

Iako joj na licu povrede koje je zadobila od supruga prolaze i zahvaljujući šminki skoro su nevidljive, bol koji oseća u duši i dalje je prisutan kod Maje Marijane.

Maja Marijana: Živim sa suprugom, ali mu nisam oprostila! (Foto)



Pevačica je juče prvi put prošetala ulicama Beograda nakon što je bila primljena u Hitnu pomoć zbog posledica porodičnog nasilja, a naša ekipa sačekala je folkerku ispred zgrade "Pinka", gde je snimala jednu emisiju.



Maja je otkrila da nasilje nije oprostila i da zbog toga sarađuje sa Mladenom Šmakićem samo poslovno, dok privatno nemaju nikakav odnos.

"Ne želim još da pričam o tome, ja bih samo želela da se cela situacija oko toga stiša, jer je veliki pritisak. Neke stvari ne mogu da demantujem, imam mnogo svedoka i ne bih mogla da demantujem događaj. Mogu da vam kažem da Mladen i ja radimo na našem odnosu, zbog deteta, a šta će biti, pokazaće vreme. On i ja sarađujemo poslovno, ali privatno nemamo nikakve relacije" rekla je Maja, a mi smo mogli da primetimo da joj čak ni sloj šminke nije u potpunosti prekrio podlive na levoj strani lica.



"I dalje živim na istoj adresi, živim sa Mladenom, ali ako živiš sa nekim, ne znači da imaš sjajan odnos sa tom osobom. Opet kažem, mi radimo na odnosu zbog deteta. Sada ne mogu o svemu detaljno da pričam, jer je sve još sveže, dosta sveže, ali ću jednog dana ispričati sve. Sada je rano za to" sa neskrivenom tugom u glasu rekla je pevačica koja je nastavila normalno da živi i radi.

"Kao što vidite, ja normalno funkcionišem, snimam emisije, nastupam, ne krijem se. Živim kao i do sada, dok se nije sve ovo izdešavalo", završila je vidno potresena Marijana.

Kako smo saznali od izvora bliskog Maji Marijani, njoj je suprug Mladen Šmakić zabranio da daje izjave za medije, što je ona posredno i potvrdila:

"Treba psihički da budeš jak da se svima javiš na telefon i objasniš o čemu se radi. Ja sam ćutala jer želim da se situacija stiša. A i kad bih progovorila, ne bih mogla da demantujem neke stvari. Očigledno da nekome to ne bi odgovaralo", potvrdila je naša saznanja Maja.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Aleksandar Dimitrijević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>