Region

Svet

Milica Pavlović se priprema za Uskrs (Foto)

Euforija koja vlada oko Uskrsa uhvatila je i naše poznate ličnosti, koje su požurile da se opreme za ovaj hrišćanski praznik, pa smo tako na jednoj gradskoj pijaci uslikali Milicu Pavlović, a najviše pažnje nam je privukao njen kačket koji je ukrašen listom marihuane.

Milica Pavlović se priprema za Uskrs (Foto)



Poznato je da je ova vrsta trave legalizovana u Amsterdamu, gde je pevačica i kupila ovaj modni detalj, a da li je glavu pokrila kako bi se zaštitila od sunca i upotpunila stajling ili podržava legalizaciju marihuane, nije nam poznato, međutim, moramo priznati da joj odlično stoji koju god poruku da šalje.



Milica je iz svog doma izašla kako bi pazarila stvari koje su joj potrebne za Uskrs, a mi smo na nju naleteli dok je obilazila tezge na jednoj pijaci na Novom Beogradu. Pavlovićeva je pažljivo gledala, a onda se zaustavila kod jedne tezge i tu se poduže zadržala.

Izgleda da mlada pevačica ima iskustva u kupovini jaja, jer je pažljivo birala koja će uzeti i koja su dobra za farbanje. Iako se pokrila kačketom, prodavačica je prepoznala Pavlovićevu, te su kratko i porazgovarale, verovatno o kvalitetu jaja koja joj je nudila.

Kako je za farbanje potrebna i boja, mlada pevačica se uputila ka mestu gde se i prodaju sve sitnice potrebne za kreativno ulepšavanje jaja. Milica je izabrala boje koje joj odgovaraju, ali i drvena jaja. Verovatno planira da se sa nekim našali i da mu podmetne drveno jaje u nameri da ga pobedi u tucanju.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto:Dimitrije Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>