Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ukućani danas žive u kutijama! Ko će najduže izdržati? (Foto)

Veliki brat je za novi zadatak rasporedio 10 velikih kutija, na kojima je slika takmičara. Svakih 15 min proveravaće ukućane, ko se ne odazove biće eliminisan.

Veliki Brat 2013: Ukućani danas žive u kutijama! Ko će najduže izdržati? (Foto)



Pred takmičarima je novi izazov! Danas žive u kutijama, a ovaj zadatak bio je i u prethodnim sezonama. Pauza je svakih 4 sata, a pauzu određuje Veliki brat. Ovo je provera izdržljivosti, a Maji Nikolić je najveći problem kako će do toaleta.

Nagrada još uvek nije poznata, mada je rečeno da je velika, kao strpljenje ukućana. Poenta zadatka je da takmičari što duže izdrže u kutiji, a na svakih 15 minuta moraće da mahnu maramicom Velikom bratu kada ih prozove. U protivnom, biće eliminisani.

Takmičari smeju da šetaju u kutijama, ali ne smeju izlaziti iz njih niti jesti u njima. Nemaju prava razmene stvari, a ne smeju ni podizati kutiju. Konzumiranje cigareta u kutiji takođe je zabranjeno, a kreću se isključivo puzanjem.



Sorajina prednost je što je već bila u kutiji, pošto je učestvovala u prošloj sezoni, a ovaj zadatak će joj, kako kaže, dobro doći da ne gleda pojedince. Veruje da će se svi truditi, ali da će prva, kao i u dosadašnjim zadacima, odustati Aneta.

Top, Maja Nikolić i Vendi već su izašli u dvorište i pričaju, dok su ostali ukućani u kutijama po kući, uglavnom svi raspoloženi. Čak su dobili i prezervativ od Velikog brata!



Verujemo da će život u kutijama biti pravi šou i za gledaoce i za ukućane!

Autor: B.B.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>