Region

Svet

Veliki Brat 2013: Razdor u kući zbog odnosa Maje Volk i Dragutina Topića! (Video)

Nakon što se u kući sve više pričalo o odnosu Maje Volk i Dragutina Topića, kako između njih ima nešto više od prijateljstva, među ukućanima je došlo do pravog razdora.

Veliki Brat 2013: Razdor u kući zbog odnosa Maje Volk i Dragutina Topića! (Video)



Naime, Maja i Top su poslednjih dana sve bliži, zajedno su radili na projektu "Briljantin", čak i spavaju u istom krevetu, pa su ukućani počeli međusobono da pričaju kako između njih postoji nešto više od samog prijateljstva i da to po njima nije normalno.

Maju Volk su u nekoliko navrata optužili kako gleda Topa "drugačijim" očima, zbog čega se ona uvređena rasplakala u ispovedaonici jer nije mogla da veruje da i to postoji u kući. Maja je rekla Velikom bratu da nema sa kim da priča u kući, jer niko nije dovoljno inteligentan.

Velika rasprava desila se i između Maje Nikolić i Topa, ali i Maje Nikolić i Maje Volk. Maja Nikolić se na Topovu inicijativu u spavaćoj sobi izvinila Maji Volk govoreći da ih je ona jedina sve vreme branila jer nije želela da veruje u degutantne stvari o njihovom odnosu koje su dugi ukućani iznosili, a kako je sve izgledalo pogledajte u pregledu dana.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>