Region

Svet

Ivan Ivanović Đus umalo izbačen iz aviona?

Reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus, doživeo je nedavno neprijatnost u avionu "Jata" kada je jedan stjuart hteo da ga izbaci iz aviona.

Ivan Ivanović Đus umalo izbačen iz aviona?



Incident se dogodio kada je Ivanović pre poletanja razgovarao svojim mobilnim telefonom na letu Beograd-Cirih.

Đus je ušao u avion i seo na poslednje sedište. Razgovarao je mobilnim telefonom, a onda je iz poslednjeg dela aviona istrčao stjuard i povišenim tonom mu rekao: "Ugasi to", a zatim mu se uneo u lice.

Ivanović ga je u čudu pogledao i upitao: "U čemu je problem, zašto mi se obraćaš tim tonom?"

Na to je stjuard još besnije reagovao, opet mu se uneo u lice i nekoliko puta ga pitao: "Hoćeš da izađeš iz aviona?!", a onda je počeo da ga gura ka izlazu, priča jedan od svedoka koji se zatekao na ovom letu.

Ivan Ivanović je za potvrdio da je doživeo neprijatno iskustvo u avionu "Jata" i najavio tužbu protiv ove kompanije:

"Znam da mobilni ne može da se koristi prilikom uzletanja aviona i tokom leta, pa sam zato požurio da završim razgovor. Zvao sam neke ljude da im kažem da se ukrcavam i nisam bio jedini koji je razgovarao telefonom. Takvu neprijatnost do sada nisam doživeo ni na ulici, a kamoli u avionu. Zato sam odlučio da pravdu potražim u sudu zbog pretrpljenog straha i uvrede časti i ugleda. Ovo loše iskustvo me je jako potreslo, jer sam do sada uvek bio zadovoljan uslugama "Jat" kompanije zbog ljubaznosti i sigurnog putovanja, pa me je ovaj događaj još više lično uvredio i potresao", izjavio je poznati reper.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

djusđus

Povezane vesti:


>