Region

Svet

Novak Đoković učestvuje na Mastersu, odradio prvi trening!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odradio je svoj prvi trening na šljaci na terenima kompleksa u Monte Karlu, gde bi trebalo da nastupi na turniru Master serije, koji počinje naredne nedelje.

Novak Đoković učestvuje na Mastersu, odradio prvi trening!



Još nije izvesno li će Đoković igrati na turniru u kneževini, ali radi na tome da se što pre vrati na teren posle povrede na meču četvrtfinala Dejvis kupa protiv Sema Kverija, kada je  doživeo jako istegnuće zglobnih struktura. Posle nekoliko dana strogog mirovanja, u subotu se svetski broj jedan pojavio na terenima “Monte Karlo Kantri kluba”.

Novak Đoković dokazao da je jači od svega! Povređen doneo pobedu Srbiji! (Foto)
Nakon desetak minuta istezanja i zagrevanja, Đoković je sa osmehom uzeo reket i narednih 45 minuta razmenjivao udarce sa svojim trenerom Marjanom Vajdom. Nežno i lagano, bez naglog trčanja, kojim bi stvorio prejak pritisak na zglob. Sve poteze je odradio dok ga je budno posmatrao njegov fizioterapeut. Trenig je završen uz igru lopticama i smehom, simbolom optimizma.

"Ovo je bio prvi test, ali moramo da budemo veoma oprezni. Novak je prvi put uzeo reket posle povrede, ali to je samo prvi korak. Svakog dana pokušavamo da ga oporavimo i nadamo se da će igrai na turniru. Međutim, sve je još nesigurno", rekao je Vajda posle treninga.

Turnir u Monaku počinje u ponedeljak, a najavljeno je da će Novak danas odigrati egzibicioni meč sa Endijem Marijem.

Želimo Noletu brz i potpun oporavak!

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>