Ostalo

Sme�no

Na samrti zbog velikih silikona!

Da ugradnja silikona nije ni malo bezazlena potvrđuje sledeći primer. Brazilska manekenka  Šejla Herši, koja je inače opsednuta velikim grudima, umalo nije platila glavom svoje operacije.

Na samrti zbog velikih silikona!



Pri poslednjoj operaciji povećanja grudi, koju je imala u junu u Brazilu, zarazila  se bakterijom stafilokokom, zbog čega joj je infekcija zahvatila obe dojke. Lekari su je operisali u Hjustonu i izvadili  džinovske silikone. Šejla će navodno ostati i bez svojih prirodnih grudi jer se lekari plaše da opasna bakterija može dospeti u krvotok.

Veliki silikoni

Lekari su je više puta upozoravali da grudi mogu da joj eksplodiraju i odbijali da je operišu,  pa je manekenka zaobilazila zemlje koje su imale ograničenja u ugradnji silikona.

"Ionako ću umreti jednog dana, pa u čemu je problem", rekla je pre odlaska u Brazil na poslednje povećanje grudi. Šejla je dosad  bila na više od 30 plastičnih operacija, a grudi je operisala 18 puta.Obim grudi joj je 140 centimetara, a svaka njena dojka ima po galon silikona ( 3.785 litara). Na plastične operacije je potrošila više od 45.000 evra, a osim grudi, operisala je još i nos, usne i zadnjicu.

Veliki Silikoni

Udata je, a sa suprugom Derekom ima ćerkicu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>