Region

Svet

Jelena Tomašević ponovo na Malti

Srpska predstavnica na Eurosongu od pre dve godine Jelena Tomašević nedavno se vratila sa Malte. Povod za odlazak na ovo čarobno ostrvo je bio otvaranje prodavnice PS FASHION-a, a Jelena kao zaštitno lice ovog brenda, imala je čast da otvori prvu njihovu radnju na Malti i ujedno predstavi svoju muziku tamošnjoj publici!

Jelena Tomašević ponovo na Malti





Interpretacijom svojih, kao i internacionalnih, hitova, ostavila je bez daha mnogobrojnu publiku koja je bila na otvaranju. Jelena je već stari znalac Malte jer je i prošle godine mesec dana boravila kod svojih prijatelja, pa je sada slobodno vreme efikasno iskoristila kako bi još jednom uživala u lepotama glavnog grada Valete.


 
"Valeta mi je prirasla srcu jos prošlog leta kada sam došla u posetu mojim prijateljima! Uživala sam tada, a sada još više, jer već poznajem grad i okruženje. Spojilo se lepo i korisno, došla sam da promovišem brend PS Fashion, čije sam zaštitno lice , a i ujedno da uživam u ovoj lepoti."

Jelena se samo na kratko vratila u Beograd, a već se nalazi u Grčkoj gde će nastupati za tamošnju publiku, a zatim koji dan ostati da se odmori sa svojim prijateljima Sašom Kovačevićem i njegovom devojkom. Po povratku, Jelena će biti glavna zvezda u revijalnom delu na festivalu Stari Grad koji će se 23 i 24. jula održati u Novom Pazaru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>