Region

Svet

Vanja Mijatović: Nek moja nesreća spasi živote! (Foto)

Zvezda Granda opravlja se posle saobraćajne nesreće, odmarajući u svom domu u negovateljskom okruženju svojih roditelja i pudlice Ele.

Vanja Mijatović: Nek moja nesreća spasi živote! (Foto)



Podsetimo, do nesreće je došlo posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” na kome su  učestovale i “Zvezde Granda”. U vozilu su se nalazili  Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.

Vanja kaže kako joj najviše nedostaju scena i pevanje, a sa fanovima održava vezu svakodnevno na "Fejsbuku". Uskoro joj sledi rehabilitacija u Mataruškoj Banji.

Prijatelji iz Granda i Saša Popović je često zovu, ali i njen bivši momak Stavros sa kojim je bila četiri godine u vezi. Vanja kaže da je planirao da dođe u Kraljevo i poseti je.

"Prija mi podrška koju dobijam od svih, ali moram da priznam da mi u pojedinim trenucima teško. Setim se i te noći nesreće, ali ako sam ja morala da žrtvujem, ne bi li se neko setio da zaštiti vozače na toj deonici, onda mi nije uopšte žao", priča Vanja. Vanjin oporavak će trajati zasigurno do leta, kada bi, ako se sve bude odvijalo dobro, svi njeni fanovi možda mogli ponovo da se raduju pesmama.





Autor: I.M.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>