Region

Svet

Martina Vrbos teže povređena u saobraćajnoj nesreći

Hrvatska pop pevačica i bivša učesnica "VIP Survivora" Martina Vrbos, doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila povrede glave i kičme.

Martina Vrbos teže povređena u saobraćajnoj nesreći



Martina
se samo dan pošto su zvezde "Granda" Ana, Vanja i Stefan imali udes, slupala na ulazu u Zagreb, posle čega je prebačena u urgentni centar, gde je zbrinuta. Ona je juče puštena na kućno lečenje, a ustanovljeno je da ima povrede glave, kičme i grudnog koša. U kratkoj izjavi za novine pevačica je objasnila da se sve desilo iznenada i da su pukom srećom ona i muzičar ostali živi.

"Vraćala sam se sa klavijaturistom iz Beograda, gde sam pevala na jednoj privatnoj zabavi. Jak sneg nas je pratio celim putem, kada je neposredno pred ulazak u Zagreb pored nas projurio auto i nabacio nam veliku količinu snega na točkove, krov i šoferku. Izgubila sam kontrolu nad autom, koji je poeo da se okreće i na kraju velikom jačinom udario u betonsku ogradu. Od šoka sam zanemela, a klavijaturista je samo rekao: "Dobro je, živi smo!".

"Od bola se nisam pomerila sa sedišta, a ubrzo je stigla Hitna pomoć koja me je prevezla u urgentni centar gde su me pregledali. Zadržana sam tu noć kako bi pratili da li je sve u redu, a ustanovljene su povrede glave, kičme i grudnog koša, kao i ugruvanost celog tela. Sada sam kod kuće i moraću da mirujem deset dana, posle čega me čeka fizikalna terapija. Nažalost, moj auto je totalno uništen", rekla je Martina kojoj želimo brzo ozdravljenje.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>