Region

Svet

Stefan Petrušić zapalio sveću za Vanjino zdravlje

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila zvezdama "Granda" u kojoj je troje mladih pevača moglo da nastrada, svi bližnji se mole za njihovo zdravlje.

Stefan Petrušić zapalio sveću za Vanjino zdravlje



Stefan Petrušić, koji je te noći bio za volanom, najviše se brine za koleginicu Vanju Mijatović, kojoj su u udesu polomljeni grudni koš, tri pršljena i dva rebra. Naime, on je viđen kako sa svojom majkom ulazi u crkvu na Vidikovcu da bi zapalio sveću za Mijatovićevu, koja se trenutno nalazi u bolnici u Kraljevu, u šok sobi.

"Stefan je potresen zbog svega što se desilo i, verujte, od tada skoro da nije ni spavao. Samo razmišlja o Vanji i tome da se ona oporavi. Svakodnevno se raspituje o njenom stanju i otkako se desio udes samo o tome priča. Otišao je sa majkom u crkvu da se pomoli za njeno zdravlje, ali i za Anino. Takođe, zapalio je sveću za svoju pokojnu sestru, koja je umrla kad je bio mali i koju smatra svojim anđelom čuverom", otkriva izvor blizak pevaču.

"Roditelji su uz njega i ta podrška mu je najbitnija. Uopšte ne razmišlja o uništenom automobilu i krivičnoj prijavi, već samo o zdravlju koleginice koja zbog zadobijenih povreda trpi velike bolove. Verujte, i da je mogao nešto da promeni u trenutku udesa, ne bi bilo ništa drugačije jer je put bio užasno klizav zbog snega. Niti je pio alkohol niti je vozio brzo. Sudbina je to", dodao je izvor.

Podsećanja radi, Stefan je ispričao kako se osećao u trenucima nesreće.

"Čim smo se zaustavili, prva Anina i moja reakcija bila je da se okrenemo i vidimo kako je Vanja. Sedela je savijena, pognute glave i na naše pitanje kako je, rekla je: ‘Samo me ispravite’. Nije imala snage ni da priča, a kasnije smo saznali da je to posledica povreda. Sledećih desetak minuta, koliko je trajalo čekanje Hitne pomoći, delovalo je kao večnost. Samo smo brinuli o tome da Vanji bude dobro. Nisam želeo da idem kući, već sam bio sa Vanjom do jutra. Kasnije su je prevezli u kraljevačku bolnicu i dok mi nisu javili da je primljena nisam mogao oka da sklopim."

Betonski stub na mestu na kojem treba da bude buduća rampa na izlasku iz Novog Sada, a u koji su udarili Stefan, Ana i Vanja, sa ove tačke gledišta još je manje zlo jer je samo nekoliko centimetara odatle rupa. Da su upali, verovatno ne bi preživeli! Rupa u asfaltu je ogromna, a Stefan je prošao veoma blizu, što je i sam prokomentarisao kada smo ga pozvali.

"Kasnije sam shvatio da nas je Bog pogledao jer sam samo za nekoliko centimetara zaobišao veliku rupu u putu i da sam sekund ranije izgubio kontrolu, ne bismo preživeli", izjavio je Petrušić.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>