Region

Svet

Stefan Petrušić: Briga me za prijavu, brinem se za Vanju!

Stefana Petrušića, koji je vozeći "reno megan" izazvao udes, ne zanima to što je krivična prijava protiv njega u redovnom postupku.

Stefan Petrušić: Briga me za prijavu, brinem se za Vanju!



"Stalno razmišljam o tome da li sam mogao nešto da promenim. Zaključio sam da ne bih mogao drugačije! Po snegu nemaš kontrolu i ne možeš da kočiš. Spaslo nas je to što nisam pio. Mnogo brinem za Vanju, dva dana se nisam odvajao od nje. Ne razmišljam o krivičnoj prijavi, samo želim da se Vanja oporavi."

Saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni Ana Sević, Vanja Mijatović i Stefan Petrušić je potresla srpsku javnost.

Vozilo kojim je upravljao pobednik Zvezda granda Stefan Petrušević udarilo je u betonski stub na neosvetljenom delu puta gde se gradi nova naplatna rampa. Teže je povređena Vanja Mijatović koja je trenutno u kraljevačkoj bolnici, a lakše Ana Sević i Stefan Petrušić.

Međutim, pre nego što je nastupao na humanitarnom koncertu, Stefan Petrušić je gostujući u emisiji "Ispuni mi želju" po specijalnoj želji izveo pesmu tragično nastradalog pevača Luisa "Mećava".

Podetićemo vas da je upravo on nastadao u saobraćajnoj nesreći, pa ne treba da čudi što je Stefanovo izvođenje pesme "Mećava" samo još više zabrinulo fanove koji na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu kako je pevač naslutio nesreću.

I sam pevač je priznao da je par minuta pre naletanja na rampu rekao Ani Sević da stavi sigurnosti pojas.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus


>