Region

Svet

Ceci skinuta zabrana tribunala

U periodu od 1. decembra do 15. decembra, folk diva Ceca Ražnatović će posle pet godina zabrane konačno prvi put posetiti Australiju, gde će održati pet koncerta, i to u Sidneju, Brizbejnu, Pertu, Melburnu i Adelajdu.

Ceci skinuta zabrana tribunala



Naime, kako tvrdi organizator turneje Raka Marić, sve je već dogovoreno, samo se čeka viza za našu folk divu. "Rok za žalbu na odluku Tribunala da se dozvoli Ceci Ražnatović da peva u Australiji je istekao, tako da je sada sve u redu. Koncerti su zakazani, samo da dođe decembar pa da krenemo", kaže za "Alo!“ prvi čovek "Mjuzik star prodakšna“.

Podsećanja radi, u cilju podrške odlaska Cece u Australiju svedočili su njeni brojni saradnici, između ostalih i Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa i drugi, koji su javno tvrdili da njene pesme nisu nacionalističke, da joj nastupi nikada nisu bili tako obojeni i da se dosad na koncertima nije isticala nacionalna pripadnost.

Inače, srpskoj folk zvezdi viza je odbijena po drugi put 2007. godine jer je dve godine ranije proglašena nepoželjnom u Australiji, SAD i Kanadi.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>